maanantai 9. maaliskuuta 2015

Mustikkapiirakka

Ja koska haluan päästä aina suht helpolla, varsinkin kaikkien leivonnaisten pohjien tekemisessä : D  Niin tämäkin on tehty Myllyn parhaan pyöreään piirakkataikinaan,makea.
Tämä on niin nopea ja helppo tehdä, että tästä on tullut kyllä mun suosikki! Ja kaikki on tykänny! Onnistunut joka kerta. 

Tuo piirakkataikina on hyvä n. 25-30cm piirakkavuokaan.

Tarvitset: 

1pkt Myllyn paras pyöreä piirakkataikina, makea.
Mulla oli hieman alle 0,5l mustikoita
1dl Maitoa
1dl Rahkaa, itse käytin Valion maustettua Vanilia rahkaa
1 Muna
½dl Sokeria
1 rkl Vaniljasokeria

Vaiheet:

1. Painele piirakkataikina vuoan pohjalle ja reunoille.
2. Levitä päälle mustikat, voi olla myös jäisiä.
3. Sekoita muut aineet keskenään.
4. Kaada mustikoiden päälle.
5. Paista 200 asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30-40min (meillä piti olla n. 50-60min).
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti