maanantai 9. maaliskuuta 2015

21v. Kakku

Eli tämä tehtiin mun 21v. Synttärikakuksi. Mielestäni perus hieno kakku. Elämäni ekan kerran onnistuin kerman pursotuksessa ja huomasin että rahka auttaa todella paljon kerman pursottamisessa!

Tarvitset:

Valmiskakkupohjan
Maitoa kostutukseen
Täytteet, meillä mansikkahilloa ja banaania
Mustaa sokerimassaa (yks klimppi riittää)
Kaupan valmiit ruusut
Valkosuklaata
Kermavaahtoa
Valion maustettua vanilia rahkaa

Vaiheet:

1. Kostuta kakku ja laita täytteet, mielellään jo edellisenä päivänä.
2. Kauli mustasta sokerimassasta kakun kokoinen ympyrä ja laita kakun päälle. (Ei haittaa jos menee yli reunojen, leikkaa terävällä puukolla ylimääräinen pois).
3. Sulata valkosuklaa, mies leikkas mainoksesta numerot malliksi ja laittoi leivinpaperin alle, sitte pursotti sulan valkosuklaan mallin mukaan. Näitä kannattaa tehdä pari ylimääräistäkin. Laita suklaa numerot pakkaseen.
4. Sekoita kermavaahto ja rahka.
5. Pursota kermavaahto reunoille.
6. Laita kaupan ruusut haluamasi kohtaan
7. Ota suklaa numerot pakastimesta ja aseta kakun päälle haluamaasi kohtaan. Varo! Menee todella helposti rikki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti