maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kinkkupiirakka

Tästä on tullut nyt hitti meidän taloudessa! On niin helppo tehdä, liian koukuttava iltapala!
Myllyn parhaat piirakkataikinat, on meillä pop! Ne sopii n. 25-30cm pyöreeseen piirakkavuokaan.

Tarvitset:

1 pkt Myllyn paras, pyöreä piirakkataikina, suolainen
150g Kinkkusuikaleita tai kuutioita, voi olla myös esim. savun makuisia
Puoliska-1 kokonainen paprika (oman maun mukaan, myös paprikan väri)
150g Juustoraastetta
2 Munaa
1dl Creme Bonjour Cuisine, meillä oli valkosipulit ja yrtit makuna
1tl Paprikajauhetta
½ tl pippuria

Vaiheet:

1.  Painele taikina pyöreään piirakkavuokaan pohjalle ja reunoille.

2. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi

3. Levitä päälle kinkkusuikaleet, paprika kuutiot ja juustoraaste.

4. Sekoita munat, Creme Bonjour ja mausteet.

5. Levitä vuokaan.

6. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti