keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Letut

Lettuja eli meillä lättyjä tapaan tehdä myllyn parhaan reseptillä. Löytyy netistäkin, mutta laitan vielä tähänkin. Myllyn paras lupaa tästä taikinasta n. 35 pientä lättyä tai 10 suurta, mutta meillä on määrä isoissa lätyissä vaihdellu 5-10kpl välillä,riippuu paljon siitäkin kuinka paksuja haluaa.

Tarvitset:

2 Munaa
5dl Maitoa
2½dl Jauhoja
½tl Suolaa
(1tl vaniljasokeria)
2-3rkl Sokeria
2rkl voisulaa tai öljyä

Vaiheet:

1. Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki
2. Vatkaa joukkoon neste, jauhot, suola, sokerit ja rasva

3. Anna taikinan turvota mielellään n. puoli tuntia
4. Paista haluamasi kokoisia lättyjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti