maanantai 9. maaliskuuta 2015

Mustikka-juustokakku (Epäonnistunut)

Tämä on yksi niistä, joka ei onnistunut! : D Pohja oli ihan tajuttoman vaikee painella tasaiseksi tai sitten olin vain liian hätäinen ja jotenki vähä nolo : D Noh mutta kuitenkin maku oli ihan hyvä ja sehän se pääasia! :)

Tarvitset:

Pohja:

1 Muna
1½ rkl Vettä
½ dl Sokeria
3 dl Vehnäjauhoja
150g margariinia

Täyte:

1 rkl Vaniljasokeria
2 rkl Sitruunamehua
2 rkl Perunajauhoja
3 Munaa
200g Ranskankermaa
2 dl Sokeria
500g Maitorahkaa
250g Mustikoita

Vaiheet:

1. Ota margariini hyvissä ajoin huoneenlämpöön.
2. Uuni 175 asteeseen.
3. Vaahdota margariini ja sokeri.
4. Lisää munat vatkaten.
5. Lisää Jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti.
6. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (halk. n.24cm)
7. Sekoita kulhossa täytteen ainekset, valuta ylimääräiset nesteet.
8. Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille (Tässä mulla kävi niin että välillä oli melkein reikiä ja välillä taas melkeen sentin vahvuinen kerros).
9. Kaada täyte päälle.
10. Paista uunin alatasossa n. tunti.
11. Anna jäähtyä jääkaapissa yön yli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti