tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kauralastut

Tämä resepti löytynyt köksän kirjasta ja oon todennu tosi hyväksi ja helpoksi! Nää on iha parhaita ja niin helppoja! : ) Äkkiä saa tehtyä jos tulee esim. vieraita kylään.
Tästä tuli muistaakseni pellillinen tai vähän reilu.

Tarvitset: 

50g Margariinia
1 dl Sokeria
2 dl Kaurahiutaleita
1 rkl Vehnäjauhoja
½ tl Leivinjauhetta
( 1 tl Vanilliinisokeria )
1 Muna

Vaiheet:

1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
2. Sulata rasva kattilassa. Nosta kattila pois liedeltä.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
4. Sekoita kädenlämpöiseen rasvasulaan muut aineet.
5. Nosta kahdella teelusikalla pieniä nokareita pellille leivinpaperille. Jätä nokareiden väliin leviämistila.
6. Paista uunin ylätasossa 5-10min.
7. Nosta kauralastut pois pelliltä vasta vähän jäähtyneinä. Lastut kovettuvat jäähtyessään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti