keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Persikka-Valkosuklaapiirakka

Tehty tällä Myllyn parhaan ohjeella, mutta itse käytin mangon tilalla persikkaa. Kirjoitan vielä ohjeen tähänkin. Tämä sai synttäreillä kovasti kehuja!

Tarvitset:

1pkt Myllyn paras kauramurotaikinaa (Itse käytin tätä) tai murotaikinaa
3dl Turkkilaista jogurttia
1 Muna
1tl Vaniljasokeria
100g valkosuklaata rouheena
2 tlk mangoa tai persikkaa (Itsellä ei mennyt kuin yksi purkki persikkaa, riippuu millaisen kuvion niillä teet)
Mantelilastuja (Jätin nämä pois)

Vaiheet: 

1. Levitä sulanut murotaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti.
2. Sekoita jogurtti, muna, vaniljasokeri ja kylmänä rouhittu valkosuklaa.
3. Kaada seos piirakkapohjan päälle.
4. Leikkaa mango tai persikka pitkiksi suikaleiksi.
5. Asettele suikaleet kauniisti kehystämään pyöreää muotoa (ruusun terälehtien malliin), tai kuten itse tykkäät).
6. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 min kauniin väriseksi.
7. Koristele mantelilastuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti