tiistai 5. syyskuuta 2017

Broileribolognese

Oli ihan hyvää ja sopii hyvin koko perheelle. Resepti pirkka lehdestä.

Tarvitset:

1rs (400g) Kariniemen kananpojan jauhelihaa (varmasti muukin broilerin jauheliha käy)
1 Sipuli
1 Porkkana
½rkl Öljyä
1tl Suolaa
½tl Basilikaa
1tlk (390g) Valkosipulitomaattimurskaa
1½dl Vettä
1½rkl Tomaattisosetta
1tl Balsamiviinietikkaa (Tän jätin pois)

Vaiheet:

1. Hienonna sipuli.
2. Raasta kuorittu porkkana karkeaksi raasteeksi.
3. Kuumenna öljy paistokasarissa (käytin normaalia 28cm paistinpannua).
4. Ruskista siinä jauheliha.
5. Kuullota myös sipuli ja porkkana.
6. Lisää suola ja mausteet (laitoin vähän muitakin mausteita oman maun mukaan).
7. Lisää tomaattimurska.
8. Huuhtele tölkki vedellä (n. 1½dl) ja kaada huuhdeliemi kasariin(pannulle).
9. Mittaa joukkoon tomaattisose (ja viinietikka).
10. Hauduta 10-15min.
11. Tarjoa esim. Spagetin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti