sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Ulkona syömässä

Liian usein tulee käytyä ulkona syömässä ja herkuttelemassa. Noh, ajattelin nyt tähän laittaa eri paikoista mielipiteeni. Eli tähän tulee tekstiä myöhemmin lisää. Ja kyllä laitan palautetta myös itse firmoihinkin, usein.

Amarillo, Vaasa


Ollaan lähes joka kerta syöty nämä samat annokset ( Amarillo Chicken burger ja Premium buger, jälkkäriksi Amarillo brownie)
ja täytyy sanoa, että ruoassa ei ole ollut mitään moitittavaa! Aina on ollut lämmintä ja muutenkin toiveiden mukaista, mekin usein pyydetään pois sitä ja tätä ja kaikki on menny just niinku pitää!
Itse ravintolakin on ihan viihtyisä ja asiakaspalvelukin ok. Ainut miinus puoli on se, että rauhallista nurkkaa syödä ei oikeestaan oo. Jos haluat kahden kesken puhua jotain, niin varmasti naapuri pöytäkin sen kuulee.

Amarillo, Flamingo

Olimme hiljan Flamingon hotellissa ja päätimme käydä Amarillossa syömässä. Noh otimme nämä perinteiset: Amarillo Chicken burger ja Premium buger. Noh, plussaa se että paikka oli hyvin rauhallinen ja asiakaspalvelu mukavaa. Mutta valitettavasti loput onkin miinusta. Ruoka oli kylmää, kana sitkeää ja mieheltäni kysyttiin tilausta ottaessa, haluaako hän pihvinsä mediumina vai kypsänä? Vastasi että kypsänä, noh kuinkas ollakkaan sai mediumin, melkein jopa Raa'an pihvin. Meinasimme palauttaa ruoat, mutta niin kova nälkä oli, että söimme kaiken mukisematta. Jälkkärit jätettiin väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti