tiistai 4. helmikuuta 2020

Autot synttärit

Konstan 3v. Synttäreillä oli Autot teema. Nyt on valitettavasti mulla ollu niin kiirettä mukamas, että en oo kerenny tänne kirjotella. Joten tästä johtuen, en esim. Muista mitä meillä oli tässä autot kakussa täytteenä. Pohjana perus valmispohja, kostutus maidolla ja sokerimassan alla mansikkavoikreemi. Päällä siis valkoinen vaahtokarkkimassa ja tie + kirjaimet on tehty mustasta sokerimassasta. Autot on leluja.



Synttäreillä oli myös kinkkupiirakka (ohje löytyy myös blogista), koristeeksi laitettiin parikasta tien reunat ja omenasta ja viinirypäleistä tehtiin autot.

Äitini teki "voileipäkakku ruutulipun", eli voileipäkakku paloja, mutta ilman mitään koristeita. Vuorotellen tummaa ja vaaleeta paahtoleipää.
Liikennevalot hän teki myös, eli perus mokkapalat ja niiden päälle karkeista valot.

Lisäksi teimme myös kirsikka ja mustikka muffinsseja (ohjeet myös blogissa) ja martin öljytikut oli kaupasta valmiita keksitikkuja, jotka dipattiin sulaan suklaaseen. Näitten kuivattaminen ei ollu helppoa, ettei toinen kylki olisi tasainen. Mutta muistaakseni niin että suklainen osa oli lautasen reunan ylitte.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti